BLOG

Ozonko donira ozonsko čišćenje
Prva ozonirana škola u Hrvatskoj, Osnovna škola Petra Studenca u Sošićima kod Kanfanara – Istra.
 
Ozonko je donator OZONSKOG čišćenja svih vrtića, škola i staračkih domova na području Istarske županije, a po preporukama direktora “Mesaroli logistika” Nenada Vujića i ravnatelja OŠ Ivora Kučeka.
 
Prava istina kako uništiti viruse

Zanimljivo je napomenuti da je dr. John Sidney Oxford svjetski nezavisni znanstvenik kojeg ne financira ni jedna farmaceutska tvrtka niti Svjetska zdravstvena organizacija (WHO).

Ozonko na radiju Rovinj FM
U Rovinju otvoren prvi shop za ozonsko čišćenje u Hrvatskoj

U sklopu Grand Hotela Park, na Šetalištu Vijeća Europe otvoren je prvi ozon shop u zemlji – simboličnog i simpatičnog naziva Ozonko.

Poduzetnik Elvis Mešić, ujedno i vlasnik Constructor company & Constructor consulting tvrtke koja je na tržištu prisutna posljednjih sedam godina proširuje svoju djelatnost i od nedavno nudi i mogućnost brzog, efikasnog i elegantnog ozonskog čišćenja zatvorenih prostora.

Ozonko je sastavni dio firme Constructor company iz Rovinja koja se bazira na gradnji. S obzirom, da smo se u svom poslovanju tijekom čitavog niza godina susretali s problemima vlage, buđi i plijesni uvidjeli smo slobodnu poslovnu nišu – osnivanje Ozonka, pojasnio je Mešić, navodeći i da je riječ o prvoj tvrci u zemlji, čiji djelatnici uz pomoć ozonskog čišćenja prostora (neovisno je li riječ o stambenim objektima, hotelima, plovnim ili cestovnim vozilima) svoje klijente “rješavaju” vlage, plijesni, bakterija i ostalih neugodnih mirisa.

Tekst u cijelosti možete pročitati ovdje

Temeljita dezinfekcija na poklon rovinjskim javnim ustanovama

Čišćenje je ovog proljeća posao koji se punom parom obavlja u svim prostorijama, na svim površinama, u češćim intervalima no što je to bio slučaj do prije koji mjesec.

Ipak, dok smo se na brzinu upoznali s raznim dezinfekcijskim sredstvima i deterđentima, i dalje je noviji pojam čišćenje ozonom.

Riječ je o najjačem poznatom prirodnom dezinfektu kojeg priroda stvara kako bi pročistila zrak i vode našeg planeta.

Osim što se proizvodi prirodnim putem, postoje i uređaji od certificiranih firmi koji također proizvode ozon. Poznato je i da učinkovito uklanja molekule negativog mirisa, bakterija, virusa, gljivica, plijesni, spore plijesni te alergene, za Rovinj FM je ispričao Elvis Mešić iz rovinjske tvrtke Ozonko.

A Ozonko je došao u Rovinj zbog čestog susretanja s vlagom i plijesni u ovdašnjim objektima, a upravo je crna plijesan, prema WHO-u uzrok 60 posto alergena, rekao je Mešić.

Ozon ih najučinkovitije uklanja, isto kao i razne bakterije i viruse i to na ekološki prihvatljiv način obzirom da za sobom u tretiranoj prostoriji ne ostavlja nikakav trag ni miris. (…)

Obzirom na okolnosti u kojima smo se našli zbog epidemije korona virusa Mešić ističe kako svoj doprinos ublažavanju situacije daje tako što nudi rovinjskim vrtićima, školama, bolnici i domu za starije besplatno čišćenje ozonom pa poziva ravnatelje da ga kontaktiraju i dogovore termin.

Za ostale, iz Ozonka nude pristupačnije cijene kako bi svoje prostore dezinficirali i u njima ugodnije boravili.

Tekst u cijelosti možete pročitati ovdje