O nama

Drago nam je što ste posjetili stranice Constructor Company.

Osim posredovanja pri kupnji i prodaji nekretnina na području Istre i konstrukcije i ponude različitih investicijskih projekata, već 15 godina naš tim Vam stoji na raspolaganju za sve građevinske radove, kompletne adaptacije, izrade projekata troškovnika i samog izvođenja kompletnih građevinskih radova.

Naš tim Vam za daljnja pitanja i dogovore stoji na raspolaganju, primamo narudžbe za radove za građevinsku sezonu 2020. godinu i za naredni period. Radimo izrade troškovnika radova, dolazimo na lice mjesta, poštujemo dogovore i rokove gradnje: brzo, jednostavno i povoljno.

PROVJERITE!

Radimo i pojedinačne radove postavljanja tlakovca, keramike, škrilja, adaptacije, krovopokrivačke radove, fasade, soboslikarske radove i gradnja objekata jedne su od djelatnosti kojima se bavimo.

Profesionalnost i 15-godišnje iskustvo čine Constructor Company poželjnim partnerom ukoliko gradite kuću, adaptirate stan ili želite novi poslovni prostor. Radimo kompletne adaptacije po sistemu ključ u ruke, izvodimo manje i veće radove.

Svakom poslu pristupamo profesionalno i u skladu s pravilima struke te nastojimo posao završiti u što kraćem roku.

Radimo jednostavno, brzo i povoljno s ciljem da budete zadovoljni našom uslugom, kako biste nas opet zvali ili preporučili.

Provjerite naše reference koje će odgovoriti na pitanje – zašto odabrati baš našu tvrtku. Popis zadovoljnih klijenata i procjenu naših usluga možete pronaći na našem eMajstor profilu Constructor Company.