Zepterovi proizvodi

 

 

TherapyAir iOn

Ovaj visokotehnološki uređaj vrhunske je izvedbe, te prekrasan i jednostavan za uporabu. Temelji se na revolucionarnoj tehnologiji za održavanje životnog prostora čistim i sigurnim. Therapy Air® iOn je proizvod na koji ste čekali. Ugledajući se na prirodne mehanizme, Therapy Air® iOn podjednako je multifunkcionalan, tehnički napredan i stilskog dizajna, kao što je jednostavan za uporabu. Omogućit će vam uživanje u čistom zraku, kao da ste u šumi, posvuda oko vas.

 

 

AqueenaPro

AqueenaPro je visoko tehnološki napredan sustav filtriranja, dizajniran po najučinkovitijem procesu filtracije – reverzna osmoza. Opremljen je sustavom filtriranja sa 5 filtera što osigurava maksimalno pročišćenu vodu, učinkovito uklanjanje svih opasnih zagađenih tvar što čini vodu čistom i zdravom za piće. Potpuno automatiziran i praktičan, predstavlja najbolje ekonomično rješenje za vašu dnevnu opskrbu zdrave vode za kuću i ured. Zepter International, poznat po svojim strogim standardima kontrole kvalitete, koristi najnoviju tehnologiju i rigorozna testiranja, kao i međunarodni certifikat kako bi se osigurala visoka razina sigurnosti i učinkovitosti AqueenePro za pozitivne zdravstvene koristi.

 

 

EdelWasser

Zepter Edel Wasser najpametniji je sustav za pročišćavanje vode za radne površine , koji Vam štedi novac za flaširanu vodu i potrošnju energije, ali prije svega štiti Vaše zdravlje i okoliš.
Kompaktan, lijep i jednostavan za ugradnju, izgleda odlično u svakoj kuhinji i bilo gdje drugdje, gdje ga želite ugraditi – u uredu, studiju, na recepciji… Zepter Edel Wasser inteligentan je sustav za novi način života jedinstvenog dizajna za unaprjeđenje Vašeg stila života i zaštitu Vašeg zdravlja.

Bioptron

Bioptron uređaji su medicinski uređaji koji se koriste u profesionalnim uvjetima u bolnicama, specijalističkim ustanovama, kozmetičkim salonima, sportskim centrima, kao i kod kuće. Bioptron svjetlosna terapija primjerena je svima: široko područje primjene, jednostavnost upotrebe, bezbolno i kratko vrijeme tretmana, bez poznatih negativnih nuspojava te je proizvedena u Švicarskoj!

Bioptron uređaji posjeduju inovativnu tehnologiju i dizajnirani su tako da budu svim korisnicima jednostavni za upotrebu. Podni stalci su dostupni za svaki uređaj te omogućuju prikladno namještanje u skladu sa korisnikovim individualnim potrebama. Razlikujući se samo u veličini i dizajnu, sva tri uređaja imaju iste fizikalne svjetlosne karakteristike i kao takvi imaju identične korisne efekte na ljudski organizam.

Svi Bioptron uređaji za svjetlosnu terapiju su napravljeni u Švicarskoj unutar kompanije Bioptron AG.

Bioptron AG je švicarska komapnija koja je postala dio Zepter Grupe sredinom 1990-ih.

Istaknuti rezultati na području svjetlosne terapije proizašli su iz znanstvenih istraživanja, iskustva i stručnog potencijala Zepter Grupe.

Navedena saznanja su kontinuirano implementirana u proizvodnji Bioptron sustava svjetlosne terapije.