Zepterovi proizvodi

ozonko.hr zastupnik je Zepterovih proizvoda visoke kvalitete.

Iz ponude, među ostalim, izdvajamo:

1. TherapyAir iOn

2. AqueenaPro

3. EdelWasser

4. Bioptron


TherapyAir iOn

Vrhunska inovacija koja oduzima dah

Ovaj visokotehnološki uređaj vrhunske je izvedbe, te prekrasan i jednostavan za uporabu. Temelji se na revolucionarnoj tehnologiji za održavanje životnog prostora čistim i sigurnim. Therapy Air® iOn je proizvod na koji ste čekali. Ugledajući se na prirodne mehanizme, Therapy Air® iOn podjednako je multifunkcionalan, tehnički napredan i stilskog dizajna, kao što je jednostavan za uporabu. Omogućit će vam uživanje u čistom zraku, kao da ste u šumi, posvuda oko vas.

Najbolja tehnologija za najbolje rezultate

Istraživači, stručnjaci i tehničari Zepter Internationala osmislili su i izgradili uistinu inovativan uređaj za vas.
Ovaj uređaj koristi visoko sofisticiranu tehnologiju koja se može nositi sa svim opasnostima po vaše disanje i zdravlje. Jedna od glavnih karakteristika Therapy Air® iOn-a leži u tome da se njegovom nevjerojatnom moći i tehnologijom može rukovati izuzetno jednostavno. Vaše omiljene postavke možete programirati doticajem tipke.

Therapy Air® iOn predstavlja idealno rješenje za održavanje životnog prostora čistim i sigurnim, jer filtrira, pročišćava i obogaćuje zrak negativnim ionima.

Djelovanje njegovog nepogrešivog sustava filtriranja je dodatno poboljšano svojstvima emitiranih negativnih iona.

Ovaj moćan uređaj sadrži:

 • sustav filtriranja s pet razina
 • generator negativnih iona

koji zajedno rade kako bi osigurali nezamislivo čist zrak.

5 filtara, jedinstvena barijera
Zepterov Therapy Air® iOn sadrži 5 različitih filtara za pročišćavanje zraka: 
  

 • antistatički filtar (predelektrostatički filtar);
 • antibakterijski filtar (srednji filtar);
 • HEPA filtar (HEPA filtar);
 • antialergijski filtar (AG filtar protiv alergena);
 • filtar s aktivnim ugljikom (AC filtar protiv neugodnih mirisa).

AqueenaPro

AqueenaPro je visoko tehnološki napredan sustav filtriranja, dizajniran po najučinkovitijem procesu filtracije – reverzna osmoza. Opremljen je sustavom filtriranja sa 5 filtera što osigurava maksimalno pročišćenu vodu, učinkovito uklanjanje svih opasnih zagađenih tvar što čini vodu čistom i zdravom za piće. Potpuno automatiziran i praktičan, predstavlja najbolje ekonomično rješenje za vašu dnevnu opskrbu zdrave vode za kuću i ured. Zepter International, poznat po svojim strogim standardima kontrole kvalitete, koristi najnoviju tehnologiju i rigorozna testiranja, kao i međunarodni certifikat kako bi se osigurala visoka razina sigurnosti i učinkovitosti AqueenePro za pozitivne zdravstvene koristi.

AqueenaPro – vodeće značajke klase:

 • Dvostruka brzina vode (42%) u odnosu na konkurenciju!
 • Hermetički zatvoren ugrađeni spremnik (9.5l)
 • Nova generacija filtera
 • Alarm promjene filtera, koji pokazuje kada je potebno zamijeniti filter
 • Kontrola I status filtera prikazano na ekranu
 • Kontrola računala, koji automatski prilagođava i kontrolira radni process u AqueenaPro
 • Nova generacija RO membrane integrirana u kućištu membrane .
 • Senzor popuštanja, detektira curenje vode u uređaju, osigurava korisnika i izbjegava štete uzrokovane curenjem.
 • Nova generacija visokotlačne pumpe koja stvara stabilno okruženje za RO membranu i daje vrhunske perfomanse.
 • U kombinaciji s elektromagnetskim ventilom, automatski ispire RO membranu i kontrolira protok otpadne vode.
 • Jednosmjeran protok ventila, kako bi se spriječilo usporavanje vode.
 • Eko dizajn certifikat – niska potrošnja energije.

EdelWasser

Zepter Edel Wasser najpametniji je sustav za pročišćavanje vode za radne površine , koji Vam štedi novac za flaširanu vodu i potrošnju energije, ali prije svega štiti Vaše zdravlje i okoliš.
Kompaktan, lijep i jednostavan za ugradnju, izgleda odlično u svakoj kuhinji i bilo gdje drugdje, gdje ga želite ugraditi – u uredu, studiju, na recepciji… Zepter Edel Wasser inteligentan je sustav za novi način života jedinstvenog dizajna za unaprjeđenje Vašeg stila života i zaštitu Vašeg zdravlja.

Koncept dizajna, koji utjelovljuje moderne imperative zdravlja, dizajna, ekologije, ekonomije i inteligencije, čini Zepter Edel Wasser vječnim. Predviđajući porast potražnje za čistom, pitkom vodom, zajedno sa smanjenjem zaliha, Zepter Edel Wasser dati će moć našim kupcima i pružiti im neograničenu količinu potpuno čiste, pitke vode, bez primjesa, za sve njihove potrebe.
Njegov kompaktan i tanak dizajn nosi oznaku Zepter Internationala, svjetskog stručnjaka za zdravlje i stil života. Postavite Zepter Edel Wasser u svoj dom i uživajte u nepresušnom izvoru čiste izvorske vode, svaki dan.


Bioptron

BIOPTRON uređaji su medicinski uređaji koji se koriste u profesionalnim uvjetima u bolnicama, specijalističkim ustanovama, kozmetičkim salonima, sportskim centrima, kao i kod kuće. BIOPTRON svjetlosna terapija primjerena je svima: široko područje primjene, jednostavnost upotrebe, bezbolno i kratko vrijeme tretmana, bez poznatih negativnih nuspojava te je proizvedena u Švicarskoj!
BIOPTRON uređaji posjeduju inovativnu tehnologiju i dizajnirani su tako da budu svim korisnicima jednostavni za upotrebu. Podni stalci su dostupni za svaki uređaj te omogućuju prikladno namještanje u skladu sa korisnikovim individualnim potrebama. Razlikujući se samo u veličini i dizajnu, sva tri uređaja imaju iste fizikalne svjetlosne karakteristike i kao takvi imaju identične korisne efekte na ljudski organizam.
Svi BIOPTRON uređaji za svjetlosnu terapiju su napravljeni u Švicarskoj unutar kompanije BIOPTRON AG.
BIOPTRON AG je švicarska komapnija koja je postala dio Zepter Grupe sredinom 1990-ih.
Istaknuti rezultati na području svjetlosne terapije proizašli su iz znanstvenih istraživanja, iskustva i stručnog potencijala Zepter Grupe. Navedena saznanja su kontinuirano implementirana u proizvodnji BIOPTRON sustava svjetlosne terapije.


 

Sve informacije u vezi cijene proizvoda, sklapanju kupoprodajnog ugovora, dostavi proizvoda (i ostalo), možete dobiti upitom na e-mail zepter@ozonko.hr ili na broj telefona +385 97 764 8306 (Manuela).

Na upite putem e-mail-a odgovaramo u roku 24 sata.

Telefonske upite primamo radnim danom (ponedjeljak – petak) od 9 do 19 sati, subotom od 10 do 15 sati.

Hvala Vam na povjerenju.