BIOPTRON MEDALL

Jednostavan za uporabu, potpuno siguran, moćan, stilski dizajniran i opremljen vrhunskom tehnologijom namjenjen je za uporabu kod kuće, u bolnicama, wellness i sportskim centrima. Ergonomičan, jednostavan za upotrebu i prijenos, može se nositi bilo gdje i programirati bilo kada zahvaljujući integriranom tajmeru i vrhunskom zaslonu. Filtar promjera 5 cm omogućava ugodan tretman cijelog tijela, neovisno radi li se o manjim ili većim dijelovima tijela. Sačuvat ćete energiju, vrijeme i novac budući da inovativna “sleep mod” funkcija koristi svega 0.5 W snage u “standby” načinu rada tako da je uređaj spreman za uporabu kada god poželite bez nepotrebnih gubitaka energije. Uređaj dolazi također sa podnim stalkom i praktičnim putnim kovčegom za sigurno odlaganje i prijenos.

Stalak za BIOPTRON MedAll

Za BIOPTRON MedAll uređaj za svjetlosnu terapiju dostupan je stalak koji omogućava njegovo odgovarajuće namještanje prema potrebama pojedinog korisnika.

Glavne značajke:

  • Sigurnost potrošača

  • Pokretljivost

  • Izrazita udobnost tijekom opuštajućeg tretmana

  • Sigurnosni sustav učvršćenja

  • Pregibivost radi dosezanja svih područja tijela

  • Jednostavno sastavljanje i prilagođavanje uređaja

Primjena BIOPTRON svjetlosne terapije

BIOPTRON svjetlosna terapija mora se pojedinačno provoditi. Trajanje pojedinog tretmana i cjelokupno liječenje, prvenstveno ovisi o zdravstvenom problemu i o stanju područja koje se tretira.
U ovisnosti od indikacije, tretiranje BIOPTRON-ovom svjetlosnom terapijom može trajati svega nekoliko minuta jednom ili dvaput dnevno. Terapiju valja primjenjivati kada imate vremena za opuštanje te ujedno možete uživati u njenom biostimulativnom učinku.

1. Prije primjene BIOPTRON svjetlosne terapije, očistite područje kože koje želite tretirati. Napomena: Svi premazi i oblozi moraju se ukloniti prije tretmana.

2. Opustite se i usmjerite snop svjetlosti na područje koje želite tretirati. Držite uređaj pod pravim kutom na udaljenosti od cca 10 cm. Snop svjetlosti ne smije se pomicati tijekom tretmana. Velike površine prijeđite tretirajući ih točku po točku, dok ne pokrijete željenu površinu.

3. Primjenjujte BIOPTRON svjetlosnu terapiju jednom do dvaput na dan, primjerice ujutro i navečer svakodnevno, po 4 do 10 minuta ili prema uputama vašeg liječnika.

4. Ponovite gornje točke za svako područje na tijelu koje želite tretirati.

5. Nakon primjene, isključite uređaj iz struje!