TUTTOLUXO

Korištenjem vrhunske tehnologije i prirodne snage pare POTPUNI SUSTAV ZA ČIŠĆENJE 6 U 1 SA ZEPTER TUTTOLUXOM 6S/6SB nudi vrhunsko iskustvo čišćenja i time nadmašuje konvencionalne uređaje za čišćenje.

6 glavnih funkcija, 3 patentirana sustava, 4 razine filtracije, velik izbor uključenih nastavaka čini Zepterov uređaj za pročišćavanje jednostavnim za korištenje i održavanje. Vodena para je najsnažniji dezinficijens poznat čovjek pomoću koje TUTTOLUXO 6S/6SB štiti naše zdravlje i okoliš, a u isto vrijeme postiže profesionalne rezultate čišćenja bilo koje vrste površine.Profesionalno glačalo će ukloniti sve nabore sa vaše odjeće. Para prodire duboko u tkaninu i pri tome je u isto vrijeme dezinficira i štiti.

POTPUNI SUSTAV ZEPTER ZA ČIŠĆENJE 6 U 1 dolazi u dvije varijante – Tuttoluxo 6S i Tuttoluxo 6SB. Ovisno o vašim osobnim preferencijama i stilu možete izabrati između klasične crne verzije proizvoda, ili možete izabrati ekstravagantno, ornamentalno i luksuzno izdanje u zlatnoj boji. Koji god izaberete imat će identične performanse i donijet će superiornu učinkovitost čišćenja i sigurnost za vaš dom.

6 funkcija u 1

1. Usisavanje – mokro i suho s vodenim filtrom
2. Čišćenje parom i dezinfekcija
3. Istovremeno parno čišćenje i usisavanje
4. Profesionalno glačanje parom –
vertikalno i horizontalno
5. Pročišćavanje zraka i aromaterapija zraka
6. Ovlaživanje zraka

TUTTOLUXO 6S/6SB nevjerojatne mogućnosti

  • HIGIJENSKI

Unutar nekoliko minuta, 2 snažna grijača (2 x 1050 W) stvorit će paru približne temperature od oko 148°C.

Visoka temperature uništit će mikrobe, bakterije, viruse, prašinske grinje i ostale mikroskopske organizme koji žive u sagovima, madracima i pokućstvu, a mogu uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme poput astme i alergije. Dizajn bojlerskog sustava daje stalan i kontinuiran pritisak čak i u najzahtjevnijim uvjetima rada. Dobivamo snagu pare kada ju trebamo i ne moramo čekati da se bojler ohladi prije ponovnog punjenja.

  • SNAŽNO

TUTTOLUXO 6S/6SB kontinuirano pušta paru. Pritisak pare je 450 kPa (4.5 bara). Snažan mlaz pare će otopiti i najtvrdokorniju nećistoću, a snažni usisni motor uređaja že istovremeno usisati svu prljavštinu.Uz TUTTOLUXO 6S/6SB moći ćete istovremeno usisavati i čistiti parom mjesta za koja niste nikada mislili da je to moguće! Sve što je potrebno je jedan pritisak prstom za namještanje načina rada usisavanja za bilo koju situaciju. Brzo povećajte ili smanjite brzinu usisavanja s drške, bez zaustavljanja, bez napora ili dodatnog troška energije! Snažan i moćan, ne moramo čekati da se ohladi ili zagrije poput ostalih sustava za čišćenje parom. 

  • UČINKOVITO

Usisni motor uređaja TUTTOLUXO 6S/6SB je remek djelo. Koristeći samo 1200 W, motor (zbog svoje genijalne tehnologije) ima stvarnu učinkovitost od 1600 W!

TUTTOLUXO 6S/6SB ima karizmatičnu inteligenciju koja ga čini snažnijim, učinkovitijim, isplativijim i bolje podnošljivim za okoliš i… pametnijim. Veličina nije važna – trajnost je! 

  • ISPLATIVO

Pomislite samo, više nikada nećete morati trošiti novac na skupe i opasne proizvode za čišćenje. Niti ćete više trebati trošiti novac na vrećice i filtre usisavača.

To je ušteda od 100% na vrećicama.
To je ušteda od 100% na kemikalijama.


Para je tako efikasna – jedna litra vode daje oko 1000 litara pare, a zbog domišljatog dizajna aparata TUTTOLUXO 6S/6SB možete kotao ponovo napuniti dok je aparat u upotrebi i tako nikada nećete ostati bez pare.

TUTTOLUXO 6S/6SB može:

Uštedjeti do 50% vremena utrošenog na čišćenje
Uštedjeti do 70% vremena potrošenog na glačanje

Karizmatična inteligencija aparata upozorava vas kad se voda u spremniku potrošila. Učinkoviti usisni motor aparata TUTTOLUXO 6S/6SB radi s manjom snagom nego što bi to zaključili sudeći po njegovoj učinkovitosti.
Na taj način štedite novac i na računima za struju!
A koji je bolji način za uštedu na troškovima liječenja i doktora nego da svoje kućno okruženje održavate čistim i zdravim – vaš dom je vaše prvo sklonište od opasnosti suvremenog življenja.