TUTTOSTEAMY GOLD

TUTTOSTEAMY – SAVRŠEN PARNI ČISTAČ

Snažan i pouzdan

Zbog svoje vrlo visoke temperature – 148 ° C – i značajnog kapaciteta, para dubinski čisti, otapa prljavštinu i čestice prašine koje je inače teško ukloniti. Visoka temperatura ubija klice, bakterije, mikroorganizme, viruse, grinje i druge mikroskopske organizame koji žive u tepisima, madracima i namještaju i mogu uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme poput astme i alergija. 

Prirodan i učinkovit

Voda u obliku pare je najučinkovitiji i najprirodniji način čišćenja i dezinfekcije bilo koje površine u kućanstvu. To je prirodan način za temeljito čišćenje čime se čuva okoliš i izbjegava upotreba deterdženta.

S najvećom lakoćom i učinkovitosti :

  • Otapa najtvrdokornije nečistoće s bilo koje površine , čak i s presvlaka i staklenih površina.
  • Jednostavno prodireu kutove, sitne pukotine i duboko u tepih.
  • Uklanja loše mirise.
  • Čisti odjećubez oštećenja tkanine.

 

TUTTOSTEAMY – SNAŽNO PARNO GLAČALO

  • PRAKTIČNO I UČINKOVITO

Lako se prikapča na TUTTOSTEAMY za savršeno čišćenje postižući rezultate čišćenja poput kemijske čistionice. Velika površina ploče glačala značajno smanjuje vrijeme potrebno za glačanje.

  • MULTIFUNKCIONALNO: HORIZONTALNA I VERTIKALNA OPCIJA

TUTTOSTEAMY glačalo se može koristiti i horizontalno i vertikalno. Pritisak pare će poravnati sve nabore i osvježiti tkaninu – bez gužvanja zavjese prilikom uklanjanja sa karniše ili odjeće sa vješalice.

  • ZAŠTITNO I UČINKOVITO

Specijalno dizajnirana keramička non-stick ploča glačala osigurava jednaku distribuciju topline preko cijele površine, štiteći osjetljivu tkaninu poput svile. Dezinficira i uklanja loše mirise koristeći samo prirodnu snagu pare.

  • UŠTEDA ENERGIJE I SIGURNOSNE ZNAČAJKE

Standby način rada i način pojačavanja i smanjivanja snage dorpinose uštedi energije, a funkcije gašenja služe kao sigurnosne mjere.

LED svjetlo pokazuje kada je glačalo spremno za korištenje, također glačalo će prijeći u standby način rada ako se ne koristi duže od 30 sekundi, tako štedeći na potrošnji energije.

  • EKONOMIČAN

Štedi vrijeme – Uštedite do 50% vašeg vremena provedenog kod čišćenja i uštedite do 70% vremena provedenog kod glačanja. Imajte više slobodnog vremena za sebe i svoju obitelj!

Štedi vaš novac – Uštedite do 100 % na deterdžentima koristeći samo prirodne pare i uštedite novac na čišćenje u kemijskog čistionici!